на краще

недільна служба то як твій хлопчина
чекаєш довго ти кінця
а він усе ще не приходить
молитва видалась важка
тож любі друзі
щоб там не казали
безбожником ставай ти враз
моя маленька, будеш ти щаслива
відкинь свої  тривоги й  страх
цілую ніжно тебе в губи

твій сатана


Рецензии