Творчий шлях

Мені всього п'ятнадцять років
І я вже пишу вірші
я зробив багато кроків
щоб гордились мною старші


Я прочитав віршів багато
і одобрив це мій тато
і став писати свої власні
не для гордості і власті

Став мій друг у мене вчитись
щоб у світі не мучитись
бо з такущими знанями
не буде мучитись із коренями

Підказав мій друг поет
з суміснитством атлет
що викладати вірші треба
не в блокнот а в інтернет

Я послухав ту пораду
і швидко дав я цьому раду
я зарегався на сайт
"Стихи.ру" капать не не встать

І тепер я тут зависаю
і вірші всі викладаю
І дай Бог здоров'я другу
що подав помощі руку


Рецензии