Р здвяна з рка

Різдвяна зірка хай вам сяє.
Господь здоров,я посилає.
В криницю чистоЇ
Дванадцять страв,а не бурди.

Куті смачної пиріжків,
Соління,м"яса та грибів,
Щоб стіл ломився від яства.
Була щоб радість від Різдва!

Христос маленький буде жити,
Та нашу  землю боронити!
Благословіння Вам Господнє,
Радійте сердце звеселяйте,
Хріста та бога прославляйте.


Рецензии