Сумно

Минає день...захмарено на серці...
Сумною усмішкою я проведу його..
І тихо навкруги..не отзоветься
На смуток серця сказане давно..
Сумує разом і зо мною осінь..
Останніми листочками тепла...
Покрито навкруги все інеєм.мов просідь..
Увінчані застиглії поля...
Причини для печалі і не має...
Але сумною піснею бренить...
Тихеньким звуком,у якому жаль є..
Прислухайся..почуй його на мить..
Чому сумую. -.запитаєш знову...
У відповідь я тільки посміхнусь..
Скажу тобі ,що в мене все чудово...
Сльозинку тихо із очей змахну...
І знову.... ніби знову сяє сонце...
Так тепло і так хороше мені...
Тобі дарую серце у долонях...
Його в своїй любові ти зігрій...


Рецензии