Фр к

хтось думає що фрік ,
а хтось не розуміє
вважають що не вартий ти поваги
і меседж твій не вартий їх уваги
та ти вже справді думаєш що фрік
а потім починаєш розуміти
та думка Їх тобі вже не важлива
валяєш дурня ти а Їх це бісить
валяєш дурня бо це ти

тобі подобається так жити
валяти дурня , жити так як хочеш,
постійно переходити ті рамки,
в які ще з ранніх років ставили тебе
і ти це бачиш , ти знаєш
ти вже втік

за це тебе ненавидять
за правду, за щирість
за те що вже не розуміють
можливо щей тому що ризикнув
що ти не в сірій кофті а в халаті
і держиш ти в руках кокос
та щей  одну ногу босий

це не важливо
тебе загартувало
самотність, ненависть, удари
ти був на грані
то що тобі втрачати
сміливо переходь всі рамки

тебе не слухають то розвернися
із-за спини тебе нечують інші
тобі не зручно ? то досить лізти
ходити стоячи простіше
тебе не видно то візьми й підпригни
якщо ти є, то є такі як ти


Рецензии