Ки вв

Київв


Місто приймає усіх:
Того, хто схилився, зім'явся, розтанув
Під тягарем зобов'язань і мрій,
Того, хто ще вчора здавався незламним,
Того, хто живе, але вже не живий.
Місто приймає усіх.

Місто прийняло тебе,
Десь ти під каптуром ночі м'якої
Тихо розправивши плечі сидиш.
Очі блакитні вже прагнуть спокою,
Мій незнайомцю, чому ти не спиш?
Місто ж прийняло тебе...

Містом крокуємо ми,
Як шахівницею з вулиць-кварталів -
Кроки прописані заздалегідь.
Двері - лише велетенські портали
У загримовану Ним безвихідь.
Містом крокуємо ми -
Дві паралельні прямі.


12.12.2014


Рецензии