Сустрэча у парку

Калі сустрэліся ў парку,
Маланка бліснула між нас.   
Я   закахалася   адразу,          
Застаўся ў памяці той час.               
Гучыць любоў у маім сэрцы
І  ціхі - ціхі  голас  мар.
Каханне грэе мяне сонцам,
НібЫ  юнацтва  грэе  жар.
Цябе  вітаю  зноў і зноў
Сярод  блукаючых  вятроў,
Маё ты першае каханне,
З табой чакаю я спаткання!


Рецензии