Бо без тебе

Я тримаю хвилю моря
У своїх долонях,
І цілую теплий вітер
З ароматом квітів.
Божеволію від джазу,
Нехтуючи часом,
Наряджаю я світанок
В безліч вишиванок.
Але все для мене зброя,
Бо без тебе я.


Рецензии