Люблю я грати

Люблю я ігри грати
але завтра в школу потрібно йти
і ранком якось встати
та неможу я з ігри вийти
і догравши гру я лягаю спати
та на годинці вже друга година
та цього я нехочу знати
і потім я даю собі слово не як дитина! а як людина!
що завтра ляжу я скоріше
але виходить так що лягаю я ще пізніше
і щоб щось придумати я голову рукою тру
і так нічого не придумав і пішов я грати гру....


Рецензии