Hate you

#1
The world collapsed in a trice.
We'll not revive twice.
You wanted to take away my pride.
And now I want you to suffer.

The world collapsed in a trice.
Cureless, opened by silence .
You wiped the feet on the granite
Ruins of the temple of Sekhmet.

#refrain
I hate you, bitch.
Get out to hell.
I hate you, bitch.
Shut up your fucking mouth.

No more pain.
I bury us alive.
Wash my face
By your remains.

#bridge
Wash my face by your remains.
Wash my face by your remains.
Wash my face by your remains.
Wash my face by your remains.

#2
I'm full of worms from the inside.
Fertilized by the rotten lie.
We'll not revive twice.
The patience is done.

The lands burned to the ground.
Living in the silence.
My devils have a grand fest.
In my world we are damned.

#refrain
I hate you, bitch.
Get out to hell.
I hate you, bitch.
Shut up your fucking mouth.

No more pain.
I bury us alive.

#coda
I hate you, bitch.
Wash my face by your remains.


Я НЕНАВИЖУ ТЕБЯ (адаптированная rus. version)

#1
Мир рухнул в один миг.
Нам не воскреснуть дважды.
Гордости меня лишить -
Мне твоих пыток жажда.

Мир рухнул в один миг.
Неизлечим, молчанием вскрыт.
Ты вытер ноги о гранит
Руин храма Сехмет.

#refrain
Я ненавижу тебя, сволочь.
Убирайся в ад.
Я ненавижу тебя, сволочь.
Закрой свой грязный рот.

Не будет больше боли.
Я хороню нас заживо.
Умой своим прахом мой свод.

#bridge
Умой своим прахом мой свод.
Умой своим прахом мой свод.
Умой своим прахом мой свод.
Умой своим прахом мой свод.

#2
Червями кишащая,
Гнилью лжи пропитана.
Нам не воскреснуть дважды,
Терпение выпито.

Дотла земли выжжены,
До праха растоптаны.
Чертям моим знатный пир.
В моем мире прокляты.

#refrain
Я ненавижу тебя, сволочь.
Убирайся в ад.
Я ненавижу тебя, сволочь.
Закрой свой грязный рот.

Не будет больше боли.
Я хороню нас заживо.

#coda
Я ненавижу тебя, сволочь.
Умой своим прахом мой свод.


Рецензии