Различие

JUST A DIFFERENCE

Patsy the Peke on a satin seat
Whenever I come along
Looks at me with disdainful eyes
As if I were doing wrong.
Patsy won’t let me stroke her fur.
I think it is unfair of her!
Sandy the sheep-dog in his kennel
With only straw for his bed
Wags his tail and licks my hand
And loves me to stroke his head.
Patsy the Peke may look quite sweet
But Sandy’s the dog I like to meet.

MARGIE CALENDAR-RULE

У Пэтси красавицы ложе атлас,
Когда её вижу, она каждый раз
Глядит презрительно, спесиво.
Как будто поступки мои некрасивы.
Никак мне с Пэтси не поладить.
Не позволяет мех свой гладить.
Вот с Сэнди рыжей, проще мне.
Что на соломке в конуре.
Хвостом приветливо виляет,
Мне руку лижет и не лает.
А пекинес наводит скуку.
И мне приятней, с рыжей сукой.


Рецензии