***

Я прошу-біль вгамуй себе,ти просто валиш мене з ніг.
Не в силах я уже кохати,скоріш би випав перший сніг.

Зима настане і тоді,мабудь загасне все в душі.
Підуть морози,заметіль і за вікном моя лиш тінь.

На кухню піду зроблю чаю,мабудь я більше не скучаю.
Морозна свіжість у душі,а в голові одні вірші.


Рецензии