Да! Однако! Балван, знай!

Александры Сашкы ны нужны.
ПаведавЛяль Бейла-пан.
Ха! А БельТа што скаш?

Да хер знае шо то там!
Некы ХавЕР Ж заел тявк.
Вся погода не Ж с Юг-ЗапАд,
А во с Сер  Вера с Сар Ж.

Да и кто там ещо в Вась?
Што, КруПенька пасёць пенька й?
Да вець этта паэт разь.
Так, разиня якась.

На павидлы була гразь.
Мы ий скушаль ту шальк.

...ну, а Месяц влият как-т
На парасятк?
Найн.

А, коль круг нежнай радуГАЙ рапт?
Дык но ветрена ж, ха!..


Рецензии