Украина

Страждає Донбас, горить вся країна,не залишу я тебе,моя Україна!
I Крим вiдiбрали, пошарпали тiло
Не винна нi в чому моя батькiвщина!
Навiщо все це? Навiщо вiйна?
Напилися слiз нашi неньки сповна
Побита ти вся,i в ранах, i в кровi...
Держава героїв доб'ється свободи!

Не Браття ми вже, на полi вiйна
На вулицi холод, багато вогня
Безликi на танках руйнують країну
Ми - воїни правди, нехай буде свiтло!


Рецензии