З Дыржына йихав Кинь,

Хоть и ны запраглы
А ныекы ослы удалы.
И вин йим дав вуж шишьк
Навыть ф Сухым Бури,
Дэ ёго на руках гаж ныслы ж.

Шо ж то гэ пак за Кось.
Да Арол Маладой.
Так ёго жэ, ну, зваты й тут во, К.
Ны Кобзар бо ны Кот.
И в йим ныц ны сыдыть
Хоть якый, хы, цип Мыш,
Аль ци й с Крот.

Так колы ж то хин-то
Да нажрався народ
Да в якова ци прама шызок.
Бо в ягоным гаршоц
Дзе кали быв хоць хто
Са святых са таго света род.

Ув Гарбасе? Вдубась!
А ну, згынь, твою мать!
Да шо гэто сюды прыплылось!?
Да ву свытцы з плахой.
Бо льняное сукно
Вжэ ж дафно бачаць падлыща с гнойм.

От и вриж баянист
Вжэ улад ф7 ГОМниф:
Так! ПрасТор Тору гондэ шоб в жоп!
Я на во лись  гарМоньц
Сцас впыцу лохацуф.
Колы, иш ты, я дажэ й ны з Орд.

И вжэ так блин сякНуль
Вороцэвичам чукч,
Що,  о-ёй!.. Згынь вошак фсекый с кокс.
Вик ны чулы бо  нэндзы таког.
Ну, щоп Кот да кохАф фэсь дэсь скот.

И  вгощав фсих зирном.
Щэ й отборнынькым мох.
Позароствалы бо быздзюхом.
Ну, да що зробыщ – нищ
Гэтой во ж Брылык-псих.
Так що йды ты по свиты й ий смойсь.

Ну, вот так:  Хаим, Шмило мы Ш з Гром.
Дэ чого сочыныв ты, мий вовк.

…да й ий сниМок во гэтый дурной з.


Рецензии