МАРШ

Am              Em            Am
Країна наша бачила чимало
Dm            G                C
Сумних, важких, знедолених часів
Dm                G                Am
Та кожен раз із пекла повставала
Dm         Em/E              Am
І гартувала в бій своїх синів.


Гуляла наша слава у Карпатах
І плавала на Чайці по морях
Щоб відродилась вольная держава
У сильних та проворних козаках.


Ми духом, тілом, й волею незламні
Захистимо свій дім та матерів
Покажемо, що родом ми з Майдану
Нащадки Запорізьких козаків.

У боротьбі ми будем не самотні
За нами Січ і Січові стрільці,
Геройськая Небесна наша сотня
З блакитно-жовтим стягом у руці.

Клянемось нашій неньці - Україні
Готові дати відсіч й зберегти!
Ми – гвардія та сила Батьківщини!
ЇЇ оплот і вірнії сини!

25.03.2014


Рецензии