Силует у протилежному в1кн1

Твій силует у протилежному вікні,
Я кожний вечір лягаю спати з тобою,
Ти не повіреш, але так приємно мені,
Коли ти смієшся разом зі мною.

Я кожного дня виглядаю тебе,
Не можу заснути кожної ночі,
І думаю, думаю лиш про одне,
Побачу чи завтра знов твої очі?

Ти навіть не знаєш, що я споглядаю,
За кодним рухом твоїм і жестом,
Постійно, постійно себе картаю,
Щось постає у мені з протестом.

Я розумію, ти мене не знаєш,
І ти ніколи мене не помітиш,
Та кожного дня тобі присилаю,
Свої листи і живі квіти.

Якби ти знав,
Як же приємно стає на душі,
Коли ти читаєш мої вірші.


Рецензии