Ясними, лiтнiми ночами...

            Натхнення тут:
             http://www.stihi.ru/2014/11/24/7596


Ясними, літніми ночами,
Повстанеш з мрії в моїх снах,
Там буду пестити словами,
Крилом укрию наче птах...

Чекав давно, як манну з неба,
Як поле чорне літній дощ...
Велика дуже є  потреба:
Торкнутись зачіски "Гаврош",

Узяти руки у долоні,
Цілунком пестити уста...
На жаль, друг другу ми сторонні
І може мрія ця пуста,

Але у снах - моя, єдина,
Ми в них с тобою тільки вдвох
І ти нічого не повинна,
Бо їх дарую, мені, Бог...


 П.В.М.       12.12.2014г.


Рецензии
Дякую, дуже гарно.
Iнга

Инга Имас-Тепельбойм   24.12.2014 03:00     Заявить о нарушении
І Вам дякую, Інго за візит та підтримку!!!
Хай в Новому році збуваються всі Ваші мрії!!!
З теплом душі,

Владимир Прохода   26.12.2014 01:23   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.