сни

Повільно йду, туман у голові
Боляче й сумно мені на душі
Не знаю чому і не знаю навіщо
Допоміг би, мабуть, менi Олег Віщий

Завтра субота
Сьогодні весна
Я наодинці
Така дивина

Зіроньки сяють, місяць у небі
Більше ні в чому немає потреби
Сьогодні я сам
Сьогодні й завжди
Така моя доля, такі мої сни.


Рецензии