А если попробовать?

Як толькі якая слушная тэма пачынае абмяркоўвацца на хартыі97набягае уева куча троляў. Адзін перад адным трызняць...
///nika, ну как вы не понимаете.... Если бы Санников был президент (не доведи Господи). то работать бы вообще не надо было. Никому! Хлеб и булки росли бы на деревьях, реки превратились бы в .молочные, а мясо падало бы просто с неба. Во жизьнЯ б была !!! ///
Вельмі захацелася адказаць, хоць зараз рэдка выкідваю на хартыі вершы свае..
  Давай паспрабуем... хоць раз, але зараз ...тады і параўнуем ...  хто лепш пакіруе...Пара на пакой...ці лепш на пагост...вайны хоць няма, але ёсць "халакост"...Народ вымірае з хуткасцю гука... маўчыць, не глядзіць на катаў магутных... не ведае, бедны, што колас гліняны... і нам дастаткова ...ў вочы ім глянуць...спытаць ў злачынцаў сапраўдных адказу ... за слёзы, за кроў, што надзеі няма...што вера ў людзей згубілася недзе... і што Беларусь у вялікай бядзе...


Рецензии