То щастя

То щастя не знати цiлого,
То щастя пiзнати в дрiбницях,
Того,до душi тобi милого,
Це,навiть, бачно по лицях.

Така ж людина,як iншi,
А для тебе –вже особлива.
Й зачiску мають цю бiльшiсть,
Але тiльки ця є зваблива.

Про посмiшку й очi…даремно
Усi давно про це пишуть,
Це не описати,я певна:
Вони слiд назавжди залишать.


Рецензии