Я виживаю, як умiю...

Я виживаю, як умію…
Складний в житті моїм етап.
Та, все таки, одним радію:
Що я, - людина. Не кацап…
Як, не кацапом був Єсенін,
Як Пушкін, - не кацапом був.
Дивлюся в газову трубу:
Кацап!!! І тезка йому – Ленін…


Рецензии