Заринадин дидедиз

Гьарай эллер хьурай квез ван
Гьинай жагъин зи чандиз дарман
Дидедин ван зи рик/из масан
Гьинай хьурай заз я чан Рабби

Лацу гъилер эцигай зи хъуьхъвел
Лай лай ягъиз ширин ванцел
Чими юкъуз акъудиз зун  хъецел
Серин юкъуз зун хвейи диде

Вахтсуз фена дуьнядилай  цавариз
Куьрпе зун туна хьи чилерал
Яб ганач хьи вуна зи гафариз
Шехьиз ава зун къе диде чан


Рецензии