In Ucraina se varsa sinje

In Ucraina se varsa -sinje
Maica Svinta se roaga si plinje
se omaora -fratele , pe frate
cum a fost scris in sfinta carte.


Trimis din cer de Domnul Svint
In care a scris ,primul cuvint
sa credem in svinta evangelie
sa alungam raul,cu victorie.


Porunca nu sa indeplenit
Si un razboi crunt,sa pornit
Se lupta tara mea - cu raul
Se varsa sinjele ,ca paraul.


E jale in tara mea ,e ocupata
De mijiesa Russia terrorizata
Mor tinerii, pentru libertate
Sa nu traim cum e scris in carte.


Sa traim cu toti in pace si fratie
Sa fie tara unita,in democratie
Sa nu uitam porunca Domnului
Ca vede tot,din inparatia cerului.  09.12.2014


Рецензии