Щось нтимне

Ай лов ю, кохана, ай лов ю!
Навіщо мастурбуєш мої мізки?
Ти так захоплено граєшся любов'ю,
Наче божевільна єретичка!

Твій погляд зваблює і чарує,
А ти лаєшся і нервуєш,
Усміхаєшся і збуджуєшся,
П'єш мою солодку кров.

Ти зводиш мене з глузду.
Чому я завжди тебе хочу?
Вночі я запалюю своє бажання,
А зранку вбиваю хтивість парубочу.

Мені соромно, але наш секс був.
Був як шось неймовірно інтимне.
Наші пози як шось іноземне
В порно фільмі із Сашою Грей.

Ті краща їх всіх, тобі нема рівних.
І після твоїх стогонів гнівних
Я зрозумів, що таке звіряча пристрасть,
Яке збереже нас від людських нещасть.


Рецензии