Неш, жявле аррякьурри хIу

Дигахъисра нам нешла
МалхIямил тIама аргъес.
РусунхIале муэлла,
Ца минутис ракIахъес.

Припев:
Неш, пашманле царра ну,
ГIянд леби уркIилизе.
Жявле аррякьурри хIу,
Калъун дуресте хIазе.

Аркьясра ну шилизе,
БацIил хъайзе жиррухъес.
Неш руциле уркIилзе,
ГIяхIте замант гьандушес.

Неш мякьизе аголе,
БацIле цаб дия уркIи.
ХIу уркIила руциле,
Балга бирисра нуни.



Сарим Барият Къадарскаялис.


Рецензии