прогноз

Сьогодні вночі та завтра вдень
Я матиму гарну погоду.
Я матиму доларів та гривень
І більшої вроди нагоду.

"Усе буде добре",- нам хтось сказав
І ввечері це покажуть.
Побачить і той, хто про це вже знав
Та й іншому перекаже.

Удень буде сонце, життя і тепло.
Хтось матиме те, що має.
Комусь буде так, як колись було
І знайде все той, хто шукає.

Ти легко, привітно в тім переконай:
Торкай, говори, шепочи.
Негоду здолай. Нас обох поєднай.
Завтра вдень та сьогодні вночі.

Ю.П.
2010

відео
https://youtu.be/m3HbOplAk4I


Рецензии