***

Нам ніколи плакати в цьому житті,
Бо темп тут невпинно зростає.
Знесе на дорозі, у важкому бутті,
Криваво земля з нами заграє.

Нам ніколи плакати - правда і факт,
Не встигнем зустріть перешкоду.
І знову готується горя нам акт
Жахливіший ще, на новую моду.

А в нас життя невічне - відзвенить,
І все пройде земне, рутинне.
В твоїх руках - де серце забринить,
Чи стало все життя твоє злочинне.

Буде душа у пеклі жарити всі болі,
А може в Рай до Бога поспіши?
Душа чекає лише твоєї волі.
Ти гріх скоріше залиши.

Не знаємо ні обставин, ані часу
Коли у вічність дух наш відійде.
Але я знаю, що немає спасу,
Коли Дух Божий в серце не зійде.


Рецензии