Про собачку, яку п дпалили заживо

І хоч обпалено пів тіла,
Все одне радійсть не згасає.
Вона його в ніч зігріла,
Й тоді, коли душа зітхає.

А як же весело хвостом махав,
Зістрівши добру руку чоловіка.
Хоча людську жорстокість знав,
Що через неї він каліка.

Ось так... Добра, напевне, більше у собак.
В них очі все добром щодня палають...
А паросток добра у нас давно закляк,
І з цим нас війни смертями вітають.

Черстві ми, доказ ця собачка,
Яку хтось кинув у вогонь...
В надії що закінчиться гарячка,
Я вірю у добро людських долонь...


Рецензии