Войне... Нет!!!

Київ палає, неба не видно
Люди вмирають за рідну Україну!
Хто в цьому винен? Що це за Зло?
Невже немає совісті, Вам все одно?
Матері плачуть, дітей своїх хоронять...
А як же тим маленьким,
Залишились сироти...
Яка ганьба, згубили наш Народ,
І вбили всі надії, стерли наше ім'я!
Волю людську ВОНИ зжали в кулак
Зламали наш дух, роздерли серця!
Їм клятії гроші затьмарили очі,
Що творите ВИ? Падлюки сучі!
Кров пролита, вбиті тіла,
Та схаменіться,це ж ваша рідня!
Вбивати своїх заради бидлоти?
Та Ми ж Українці, Незламний НАРОД!
Об'єднуйтесь,сестри й брати!
Не дайте проклятій тварюці,
Всіх НАС потопити в Лайні!!!


Рецензии