Дякую

Пишу вірші я недавно
та пишаюся я дуже
що роблю я це не марно
адже ти заходиш і четаєш їх друже
і вже 100 читачів я маю
і далі сподіваюсь вас буде більше
та тепер я точно знаю
що пишу я їх не найгірше
і навіщо я вам це розказую...
я просто скажу вам дякую!


Рецензии