23 Почуття

Скажи скоріш мені
Чому не діє більш магічна сила ?
Чому океани висохли, пусті
І хто вкрав усі мрії ?

Хто шепче на ніч непристойне ?
Так голосно, що сил нема заснути
Я б подолав усі шляхи на світі
Усе, лише б тебе почути

Зробив би неможливе – пірнув у прірву
Де пісок, який рослинам не дає життя
То скажи мені, навіщо все це ?
Якщо ми зрощуємо там свої почуття


Рецензии