Oda iubirii

...."Daca n-as fi iubit vre-o data,n-as fi slavit iubirea
      Daca n-as fi fost iubit vre-odata,muream in saracie...
      Pentru,ca nu exista trai fara iubire...
     Si nu exista viata fara nemurire.
      O viata o traiesti,si cat traiesti - IUBESTI!
       Esti demn de-al tau destin,in clipele iubirii..."
                / IU. TATAMIROV. /


Рецензии