Посеред грому... голосом дзвону...

 
Слово печалі – важіль на груди,
б’ється у стіни німі, кам’яні…
Голосом дзвону не стогоном будить
Віру у себе, надії вогні…

Тінь невідома холодом криги
вітер ввібрала – прозора на вид
тане водою, втікає від кривди,
плаче, немов би од віку болить…

Сяйво у небі – дорога до Бога,
вітер розчулює душу до сліз…
Зцілює тиша безмовно тривогу,
пам'ять лишає у вічності слід…


Рецензии