Я хворий

Мені здається що захворів я вже надовго, температуру досить важко збить
І я такий примхливий й  слабкий, що леть тримаюсь щоб дожить
Останньої хвилини і побачити все щастя
Коли якогось так бажав, і зараз, думаю, в яке б я вп’явся
І геть нікому б не оддав.
Збив би все живе і випалив до каменю
Бо за своє треба стоять і берегти
Щоб потім не кусати ліктів і не плакать
І босим по снігу не йти.


Рецензии