горта

Мене гортає, силоміць стискає
Твій звір з палючими очима.
Чи довго витримаю я? Не знаю.
Мене ковтаєш, маєш за дверима.
І чула, що таке буває в фільмах
Із зламаними ліфтами, в метро…
Ти затягав мене по всіх буремних прірвах,
Відкіль не мав рятунку ще ніхто…
Мій космос занапащений тобою
Ти захаращив голову і дух.
Невільниця, що віддалась без бою.
Я буря в склянці, ниций слабодух.


Рецензии