АркьухIале хIа гъурдаш

АркьухIале хIа гъурдаш,
ХIулбазе тIармавкIуда.
ХIулбазела шершердеш,
Някьбачу агорбара.

АркьухIале хIа гъурдаш,
Итизе гъай мавкIуда.
КIуял гъурдашла гьахъдеш,
Варе гьей кьабулбара.

АркьухIале хIа гъурдаш,
Варе лебил барсбурар.
Кебиид хIуни цIябдеш,
ГьатIи шатдеш хIабурар.

АркьухIале хIа гъурдаш,
Биса хIуни кебахъа.
Гъурдашдешла дигидеш,
Дарх аркни гьей аргъахъа.


Рецензии