Як швидко ми звикаем до людей...

Як швидко ми звикаєм до людей,
Від себе частки відриваючи їм в дар.
Та згодом вони більше схожі на свиней
Ті частки поглинаючи, мов пар.

Як швидко ми звикаєм до людей.
Не можем дихати, втрачаючи запал.
І серце, наче вирване з грудей…
Та й замість  крові вже тече метал.

Як швидко ми звикаєм до людей,
Так просто забуваючи у мріях ідеал.
Й поринути в безмежі їх очей
Не зможем через стіну із дзеркал.

Як швидко ми звикаєм до людей,
Літаючи із ними поміж хмар.
Та в мить, коли наступить апогей,
Удвічі швидше позбуваємось примар.


Рецензии