А у нас тут шанэль пушла вш

А ву нас не шэ, ны как.
А ты бачыш, шо жыд
Ганее пынькы?

Да ты шо! Да ны а шыш.
А так. Но соби
Идэ торговля, гляды:
Во тут вси мы шь.

Ви! Ад состали в7!
Да не. Дэ куды.
Мы так но а во пошлы
Дэся на ш бирж.

От пак сова, да.
Но всэ в7 совай да сувай.
Но вси а бы пынькы
Ны гнаты ны в дыч.

З Донбаса вси новосци й,
Шо вжэ ж мир на хахлы.
Ну, хочуць вкраинскый язык
Вжо ж знаты блатны й.

Пас, пас. Пас в будуар
Я, ну, Яну зь якусь,
Колы коли мяне Муськ
Наливо ж во, гнусь.

Пяку, пику сь я муку.
Кали, ню, раблю з
Ципазе й ий блюз
А во да на грудзь.

Ну, ва общэм, дыржусь.
Я и ты на столБУ СЬ.
Во, да, вода жыва
Вяночак Тамарк.

А, карацин, цаня
Ципа зе и Ягня,
Я но Яно и жыл б.
Бо ж яна ис Парыш. А ИньДзий в Пуцина с ныц.
Но Мать с АвРовБинт. Хы!

Абяцай ж ля ты Мняв:
Будзяш мая вж?
Бант тоби на.
Ах! Да набыв ты з мяня!..

Жувай-жувай.
Пажур ны риж
Ны Васыль. Как вам пранцускы духы?


Рецензии