Двоб й

Куплет 1

Чудові сни кружаться над тобой
Немов весь світ - уся твоя сім'я
ТИ прокидайся й перемагай у цьому двобої
Між мрією і своїм "Я"

Приспів

Вставай
йди до своєї мети
Вставай

Куплет 2

Життя одне, тож йди до цілі
Терпіння й силу у подорож візьми
Лише вона у тебе на прицілі
Лише вона-аааа

Приспів


Рецензии