Cуспiльство

Як сумно прокидатись нині в світі,
Яким керують зброя, гроші й блуд.
Де ж ділись люди чисті і відкриті?
Зостались ті,в чиїх серцях лиш бруд.

У світі,де не знають слова "Чесність"
Де син готовий матінку продати,
А брат не поважає братську єдність,
У тому місці нічого шукати.

Куди не глянеш,всюди лицеміри,
Піклуються лише про своє "Я",
І вже нема поняття правди й віри
Зникає із понять вже і "сім'я"

Немає вже давно прав і законів,
Анархія панує над людьми,
І люди вже не бачучи кордонів
Стають безжальними і дикими звірьми.

Та навіть звіря з доброю душею,
Частіш зустріти можна,ніж людину
Він хоч і звір, не вчепиться в шею
І друга не лишить в скрутну годину.

Продажні люди гріють душу скуту
Набитими кишенями до скону
Та серце не купити за валюту
І не спіши примірювать корону.

Грішми, звичайно, зміниш ти багато,
В своїх очах ти цар,а ми тварини
Та лише душу грішма не забрати
У гордої й невинної людини.


Рецензии