Желаю...

Друзья, желаю в Новый год
успехов и удачи -
Рог Изобилия найти и улыбаться чаще.
С родными дружно в мире жить
и, доверяя Богу,
Без промедления ступить
на светлую дорогу.
Дорогу радости, любви
и честных отношений,
Где слово "Я" вдруг станет "МЫ"
волшебным превращением.
Здесь и закончится война,
срывая злые маски
Во имя жизни на Земле
в любви, в достатке, в счастье.

На тій межі, де зустрічаються роки,
Бажаю вам, мої хороші друзі,
Щоб на столі були і хліб, і сіль завжди,
А у душі від щастя квітли ружі!
Бажаю вам любові і тепла,
від тих, кого кохаєте всім серцем.
Бажаю радості, везіння і добра,
Хай ширяться і щирість, і відвертість!
Хай доля посміхається до вас!
Хай Вищі Сили завжди будуть з вами!
Хай буде легким ваш життєвий шлях
і сповнюється довгими роками!
30.12.2020


Рецензии