I цього досить

То самовпевненість нам душі точить.
Відкиньте зверхність і поверховість,
Навчіться людям дивитись в очі.
Мірилом всього хай буде совість.
Тут можна б ще, та цього досить.
Ми нерозумні, а смерть все косить.


Рецензии