Кольоровий сон

Ти зранку любиш пити чорний чай,
    Йому до смаку пиво,
    Й запах дорогої сигарети,
Він по дорозі на роботу,
    Їсть напівгнилий банан,
    А хтось ще дивиться останній сон
У кольорових фарбах літа.


Рецензии