Ода апельсину

Ученые обнаружили новые полезные свойства апельсина
Ода апельсіну
О, мой каханы цытрус... які то цымус ...і, нават, на сняданак адзін ці два прыняць замест пілюлі ранкам...мо болей хочацца...ды неяк грошай не хапае... але так радуе ...так радуе...ён задаволіць смакам кожнага гурмана. Няхай расце і спее цытрус! Я веру, што калісці... я з'ем іх дахалеры...і я ў гэта,праўда,вельмі веру)))


Рецензии