Ти - давно заборонений...

Ти - давно заборонений,
поза зоною для душі.
Мозок мій налаштований
на збирання рим для віршів.

Спогади  посортовані
і позначені - хто де є.
Всі думки розраховані
на невтрачене, на - моє.


Рецензии