Мо му р дненькому

Ти зі мною стоїш у жовтому
Ми зустрілись з тобою у жовтні
Та живемо теперь на Жовтневому

А над нами блакитне небо
Поруч з нами м'які колосся
Та ти любиш моє волосся.

Ми з тобою зустрілись начебто
Дві хвилини як сонячні зайчики
Дві години як спогади мачухи.

Та ти в мене єдиний, хлопчику
Я готую для тебе пловчікі
Та кохаю я твої посмішки.

Ми з тобою як краплі золота
Та від тебе все пахне солодом
Та у мене всі твої сумніви...


Рецензии