Дiти

               

Кладу дітей, як пташенят своїх
При алтарях, при жертівниках Божих.
В них щастя й радість, мить земних утіх,
Турботи й смуток, біль ночей тривожних.

Я вдячна, Боже, за Твої дари.
Це нагорода і благословіння.
Для них велику милість сотвори,
Щоб відкривалось джерело спасіння,

Щоб діти, ніби стріли в колчані,
Заточені та навчені Тобою,
Могли сказати беззаконню: «Ні!»
І вибирали лиш Батьківську Волю!

Господь, Ти їх любов’ю пригорни!
Моя любов — земна,недосконала...
В Свою небесну святість зодягни,
Щоб діти Батька щиро шанували!!!
                10.12.2014р.


Рецензии