***

Ти вибрала безодню замість раю.
Мила, я тебе від усієї душі вітаю!
Тобі нашіптують щось на вушко,
А ти слухняно всіх пестиш, наче служка.

Ти стала схожа на мавпу с рожевою дупою.
Тебе засміють і не помітять навіть під лупою.
І все, що ти хочеш мені довести
Я оціню як спосіб мене завести.

Твій погляд зводить мене з глузду.
Ти так фальшиво мене ненавидиш.
Знаєш, менше кого слухай,
А то так і залишишся собі карателем.

Що з тобою діється? Ти не бачиш?
З чудової дівчини роблять непотріб.
І всіх, кого хочеш так заманити
Відчувають на тобі сильний сморід.

Не піддавайся нікому, дурненька!
Можливо, я не те, що тобі потрібно,
Але твоїм зламаним щастя буде,
Якщо обереш те, що вкрай тобі непотрібне!


Рецензии