Не хрещенi

Не хрещені, не хрещені,
Внук вас осоромить.
Гріхи ваші, витрибеньки,
Повік неодмолить.
Бо вже Пушкіна й Шевченка
         кров перемішалась,
Катерина з москалем
         давно обвінчались.
Боже, Боже не дозволь їм
         всіх нас розїднати,
На сусіда та на брата
         гострий ніж підняти.
Чи знаєте,не хрещені,
         що ви наробили?
По живому,по святому,
         сімї розрубили.


Рецензии